Montag, 17. Oktober 2016

Klüh hannover

Kaliteli ve uygun fiyatlı Mutfak, Banyo, Bahçe Mobilyaları, Beyaz Eşya ve El aletleri ürünlerine online alışverişin adresi Koçtaş Yapı Marketi ile ulaşın! Kredi Kartsız Elden Taksitli Senetli Alışveriş Sistemi tamamen Özşanal A. Altyapısı ile sunulmaktadır. Kataloglarda belirtilen fiyatlar stoklarla sınırlıdır. Hiç kullanılmamış iyi muhafaza edilmiştir.


Fiyatta pazarlık payı var mı? Hakmar Express ile mutfak alışverişi, kozmetik, oyuncak, kırtasiye, temizlik alışverişi kategorilerinde binlerce üründe uygun fiyatlı alışveriş fırsatı yakala. Türk Kahvesi Makinesi. Stanley Termos Lt. Pratik Termos Bardaklı Filtre Kahve Makinesi.


Firma, ▻, Ets Teknik Temizlik. Ergin makina, Endüstriyel halı yıkama makinası , halı sıkma makinası , halı toz alma. Halı kurutma makinesi.


ETS,temizlik makinaları satış ve teknik destek hizmetlerini yürütür. Otomatik halı yıkama makinesı kaç lira diye merak ediyorlar. HALI SIKMA MAKİNASI MI YOKSA HALI KURUTMA MAKİNASI MI? Düşük elektrik - yüksek performans.


Kurutma Makinelerini Taksitle. Sağlam dış yüzeyi en ağır koşullarda çalışmaya uygundur. Ergonomik tutamağı ile tekelekleri. Açıklaması PRATİK KULLANIM . Makinesi Markası Olan “Hanta System” üretimi makineleri Kullanmaktayız. Koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, halı vb.


Deluxe Suit odalarımız sakinleştirici renk tonları, laminant parke veya halı olan. Odalarımızın içerisinde lcd tv, uydu yayını, wifi, su ısıtıcı, küvet, saç kurutma makinası , klima ve kasa mevcuttur. Dondurulmuş Meyve Püresi Makinesi (1).


Saç Düzleştirici ( 11).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts