Montag, 24. Juli 2017

Hali yikama fiyat listesi

Hesabı halınızın en ve boy kısmının metreye çevrilip çarpılması ile olur. Fiyatlarımıza KDV Dahildir. Korkutlar halı yıkama firmasının hizmetleri ile ilgili fiyat listesidir, güncel fiyat listemizi takip edebilir, halı yıkama için sipariş verebilirsiniz.


Uzman temizlik ile profesyonel hizmet. Aşağıda ki fiyat listesi , bir metrekare . HALI CİNSİ, MBİRİM FİYAT.

Bulgurlu Üsküdar İstanbul. En uygun halı yıkama ücretlerini, en yüksek kalite de hizmet garantisi ile veriyoruz. Tiyatro, Sinema, Gösteri Merkezi Yerinde . HALILAR M YOLLUKLAR M ÜZERİNDEN ÜCRETLENRİRİLİR.


Temizlik haricinde sağlığında çok önemli olduğu bu sektörde işimizi yüksek bir öz güven . MAKİNA HALISI, TL, M2. Sizlere en uygun fiyat ve profesyonel halı yıkama hizmeti sağlıyoruz. Size hep en ucuz fiyatları vermek ve kalitemizi yüksekte tutmak için gayret ediyoruz.


Shaggy halısı yıkama ücretimiz m2.

Etiketleravcılar halı yıkama fiyat avcılar halı yıkama fiyat listemiz avcılar halı yıkama fiyat listesi avcılar halı yıkama fiyatları avcılar koltuk yıkama fiyatları avcılar . Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt firması , halı yıkama ,. Bahçeşehir halı yıkama fabrikası olarak siz değerli müşterilerimize suna bileceğimiz en uygun fiyatlar ile hizmet vermekteyiz. Firmamız işini bilen profesyonel hali yikama ve servis personel. Standart uyguladığımız fiyat tarifesine ulaşabilir, sürpriz fiyatla karşılaşmazsınız. Servis elemanlarımız halılarınızı alırken kapınızda ücretlendirmektedir.


Yıkama işlemi için adresinizden aldığımız halılarınızı yıkayıp kurutup üç . Yüksek kaliteli ürünler ve işçilik ile el değmeden profesyonel halı yıkama. Battaniye, yorgan, koltuk yıkama . OTEL TEMİZLİK HİZMETİ. Halı Overlok, m, 00TL. Kuru temizleme fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak ve siparişinizi . Pegasus halı yıkama fiyat listelerimiz.


Güncel fiyatlar için lütfen arayınız. Biz uzun yıllardır bu sektörün içerisindeyiz. Ve temizleme firması olarak .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts