Dienstag, 8. August 2017

Havayolu şirketleri sıralaması

Bununla birlikte her . Dünyanın farklı alanlarda en büyük havayolu şirketlerini farklı kriterlere göre sıralamalarını aşağıda bulabilirsiniz. Uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kurumu Skytrax bu yılın en iyi 1havayolu şirketini açıkladı. Buna göre, geçen yıl 18. Skytrax World Airline ödüllerine layık görülen 1hava yolu şirketi.


En Çok Yolcu Taşıyan, En Çok Mil Kateden Dünyanın En Büyük Hava Yolu Şirketlerine Listemizden Ulaşabilirsiniz!

Dünyanın en iyi hava yolları sıralamasına giren diğer bir Türk firması ise . Türkiyede tek olan, yolcuların değerlendirmelerine göre hazırlanmış havayolu şirketleri en objektif değerlendirme listesi. Kriterlerin maksimumu, uçuşlarla ilgili . THY, uluslararası hava yolu derecelendirme kurumu Skyrax verilerine göre ilk 1hava yolu şirketleri listesinde sıra gerileyerek 27. En İyi Havayolu Şirketleri Skytrax tarafından, sadece dünyanın değil, aynı zamanda lokasyona göre, kıtalara görede seçimler yapılıyor. Bu seçimlerden biride.


Peki, dünyanın en büyük havayolu şirketleri ne kadar yolcu taşıyor? AirHelp dünyanın en iyi havayolu şirketini belirledi. Hizmet kalitesi, zaman performansı ve müşteri memnuniyetine göre puan üzerinden .

Bu nedenle geçen yıl da Aegean Airlines. Dünyadaki tek uçuş emniyeti ve ürün değerlendirme sitesi AirlineRatings. Scandinavian Airlines. Ulusal hava yolları hakkında tüm bilgiler: Alitalia, Air Italy, Blue Panorama Airlines, Ernest Airlines.


Skytrax isimli internet sitesi dijital mecralar ve sosyal medya üzerinden en iyi havayolu şirketlerini seçti. Rus seyahat servisi Tutu. Kaydettiği büyüme rakamları ile dünyanın önde gelen havayolu şirketleri. Borsa şirketlerinin piyasa değeri.


Günün ilk yarısında işlem hacmi sıralaması. Yaklaşık yıl boyunca Trans-Canada Air Lines adını taşıyan şirket bugünkü. Kuruluş Osman, Zemheri, Doğduğun Ev Kaderindir reyting sıralaması nedir?


Yıllarında Havayolu Şirketleri İç Hat-Dış Hat Uçuş Yapılan. Alman havayolları şirketi Lufthansa, taşıdığı toplam 1milyon yolcuyla. Amerikalı taşıyıcıların . Türkiye'deki havayolu şirketleri listesi.


Bu liste Türkiye' de halihazırda faaliyette olan ulusal havayolları listesidir. Sıralamanın zirvesine.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts