Dienstag, 14. November 2017

Almanyadan işveren primlerinin iadesi

Değerli okurlar, bugün sizlerden gelen ve epey biriken soruların bir bölümüne cevaplar vereceğim. ALMANYA PRİM iADE ŞARTLARI SEFA . Almanya prim iadesi için nereye başvurmak gerekir? Diyelim ki, AİHM işveren katkı payı primlerinin iade edilmemesini haklı . Eskiye dayanarak ödenmeyen işverenin yatırdığı primleri isteme. Zirveye, uluslararası işçi- işveren ilişkilerinde uzman olan Alman avukat Dr.


Bu büyük bir haksızlık. Danimarka ve İsviçre gibi ülkeler işveren primlerini de. Yasal Hastalık Sigortası primlerinin miktarı sigortalının gelirine bağlıdır. Aramızda sosyal güvenlik sözleşmesi olan ülkelerdeki işe giriş tarihi mahkeme aracılığıyla Türkiye için de başlangıç sayılır, ama yurtdışından . Prim tutarı 1milyar . Merkezi akit taraflardan birinin ülkesinde bulunan bir işverenin işçisi bu.


Dilekçede, işveren primlerinin emekli aylık hesaplamasında dikkate alındığı. Vergi ödemek zorunda mıyım? Yersiz alınan ve iadesi istenen İşsizlik sigortası primleri hangi Kurumdan talep . Birden çok yetim varsa, prim iadesi eşit miktarllarda paylaştırılır. Son işverenin adı ve adresi. Sözleşme, sizinle işveren (Arbeitgeber) arasında imzalanır.


Brüt meblağdan vergileri ve sigorta (Versicherungen) primlerini ödemeniz gerekir. Müşteriye ürünün yenisi verilir veya parası iade edilir. Anneye erken emeklilik 12.


Maalesef ki İşveren ve devlet paylarını alınamaz. Yanlış ve yersiz prim ödeme halinin. Asıl işveren -alt işveren ilişkilerinin sosyal güvenlik mevzuatına uygun olarak. Kurumca hazırlanacak işyeri bildirgesini işçi çalıştırmaya başlayacağı tarihten.


Taşeron (Alt İşveren ) Kaydı İçin Başvuru. Ancak sigorta müdürlüğünden prim iadesi ile ilgili tatmin edici bir cevap. Ben de bu primin içinde, işveren payının da olduğunu düşünüyordum. Sgk mevzuatı biriminden cevap alamadım, Merhabalar , İşveren 31.


Sayın Danışman, İşe iade davasının mahkemece kabulü halinde, aylık boşta. Kanunen işveren işçiyi çalıştırmaya başladığı günden itibaren sigortasını yaptırmak ve kesintisiz olarak sigorta primlerini yatırmak zorundadır. Bu izin belli bir alanda ve belli bir işverenin yanında olması ile sınırlı ise, bu izin başka.


Burada aynı zamanda işvereninize belgeleri posta yolu ile iadeli taahhütlü göndermeniz önemlidir. Eğer yetkili kurumlar bunu tespit ederse bu primleri ve para cezasını sonradan . Kurumun korunmaya değer menfaatleri, .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts