Freitag, 17. Mai 2019

Halı yıkama fiyatları izmir

Halı yıkama fiyatları izmir

Halı yıkama fiyatları , halı cinsine göre değişiklik göstermektedir. Sizlere en uygun fiyata ve en kaliteli halı yıkama hizmeti vermek için . Halı Yıkama Temizleme fiyatlarına bak, karşılaştır. Yılda milyon mutlu müşteri.


Yolluklarda ise fiyatlar için boy ölçüsü esas alınır. Halı, koltuk, yorgan, battaniye yıkama hizmetleri. Izmir Hali Yikama Fabrikalari Firmalari Fiyatlari. Biz firmamız olarak müşterilerimize en kaliteli hizmetleri uygun fiyatlarla sunmaktayız.


Halılarınıza zarar vermeden temizliyoruz. Siltem halı yıkama İzmir genelinde koltuk temizleme ve stor perde temizliği hizmeti veren köklü firmadır. Evka temizlik firması olarak İzmirde halı yıkama , koltuk yıkama, perde temizleme için iletişime geçiniz.


Yıkanan Koltugum Kaç Saatte Kurur? Yılından bu yana halı yıkama ve temizlik işlerinde her zaman müşteri . ZMİR SHOW HALI YIKAMA FABRİKASI. Halınız İtana İle Yıkanır Temizlenir.


Koltuklarınız İtina İle Yıkanır Temizlenir Sağlığınız Bizim İçin Önemli. Fabrika halısı, el halısı, ipek halı yada shaggy halı yıkama ücretleri , halılarınızın metrekare büyüklüğü ve cinsine göre hesaplanmaktadır. Bayındır ilçesinde Fabrikada veya yerinde yün, naylon, polyester vb. Bornova halı yıkama İzmir , halı modelleri, dokusuna ve işçiliğine bağlı olarak. Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Konak, Karabağlar, Balcova, Narlıdere, Gaziemir, Buca İlçelerine halı yıkama servisimiz var.


Halı yıkama fiyatları izmir

Makine Halısı m² Yıkama Fiyatı : TL. El Halısı m² Yıkama Fiyatı : TL. Shaggy Halı m² Yıkama Fiyatı : TL. Tüm fiyatlara Fiyat Listesi sayfasından ulaşabilirsiniz.


Arkadaşların halı yıkama firması aradıklarını okudum kendi şehrim adına. Bornovanın, İzmirin, Türkiyenin en kaliteli hizmet üreten halı yıkama fabrikası. Karşıyaka koltuk yıkama, karşıyaka halı yıkama , izmir karşıyaka koltuk yıkama,. Stor Perde ve Yerinde Yıkama - Overlok, El Dokuma Halısı Tamiri Fiyatlarına.


Halı yıkama fiyatları izmir

KARŞIYAKA HALI YIKAMA - FİYATLARIMIZ. Gaziemir halı yıkama firmaları adres, telefon, yorum ve yol tarifi bilgileri yer almaktadır. HALI TEMİZLEMEDE SEÇKİN ADRES: karo halı yıkama fiyatları halının metre kare duruma göre degişiklik göstermektedir fiyat için lütfen bizi arayın.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts